אפיה בשיטת ארטיזן

מסטר שף-קונדיטור אלי סיידל,

הגוף המוביל לקידום אפייה

בשיטת הארטיזן בישראל.

שיטת הארטיזן העתיקה

משלבת עבודת יד ושימוש

ברכיבים טבעיים ואורגניים

בלבד ללא כימיקלים,

חומרים משמרים, משפרים וכדומה.

מטרת המכון להחזיר את האפייה למקומה הראוי הבית.

מכון מ.ל.א הנו מוסד חינוכי המעביר את מסרו

באמצעות סדנאות, הרצאות והדגמות במכון

ואצל הלקוח בכל רחבי הארץ.

הסדנאות משלבות אפייה בפועל הממחישה

את עקרון השיטה בצורה כיפית וחיה.

הסדנאות מתאימות לימי גיבוש, ימי הולדת, בר/בת מצווה, מסיבות כלה, ועוד.

אלי סיידל, מסטר-אופה ומומחה לאפייה, כימיית דגנים, בריאות ותזונה

הנו מרצה מרתק ודינמי ותשוקתו לנושאים שהוא מעביר מדבק.

בעידן שכולם נלכדים בין תמהוניים קיצוניים לבין מומחים רפואיים המדברים בשפה זרה,

בתקופה שקיים כל כך הרבה מידע סותר באינטרנט ולא יודעים למה להאמין ….

צריך מישהו שיכול לסנן את האמת מהשקרים, שיכול לדבר בשפת העם

ולא במונחים אקדמאים משעממים, זה כשרונו של אלי סיידל.

מתוך הבנה עמוקה בנושאים שהוא מעביר הוא מצליח להעבירם בצורה מרתקת ומבדרת,

מלא הומור וסיפורים, בשפה שכל אחד יכול להבין.

את ההרצאות אפשר לקבל בעברית או באנגלית (ברמת שפת אם).

להלן מבחר מהרצאותיו:

סוד בריאות המשפחה
שיחה מרתקת המגלה איך להנחיל הרגלי תזונה נכונה למשפחתכם ולהשיב מלחמה למתקפת ה"ג'אנק פוד".

נושאים הכלולים בשיחה – הפסיכולוגיה של התזונה, טיפים וטריקים להצליח עם

אוכלוסיות "קשות" כמו ילדים, בן/בת זוג שמתנגדים ועוד.

סוכר – חלום מתוק או סיוט?
האם סוכר לבן הוא רעל, כמו שאומרים ה"מומחים"? מהם סוגי הסוכר ואיך הם משפיעים על גופינו.

נושאים הכלולים בשיחה – איך הגוף מעבד סוכרים שונים, השמנת יתר, סכרת, חלופות לסוכר ועוד.

לחם – מטה החיים
היסטוריית הלחם מאדם הראשון עד לימינו ואיך הפך לחם, יסוד התזונה, לדבר מזיק בדורנו.

שיחה עתירת תמונות מדהימות וסיפורים מרתקים.

לחם יהודי אותנטי
תרומת העם היהודי לעולם הלחם. סיפורים מדהימים על מצה, לחם הפנים, חלה, בייגלס ועוד.

למה הבצק במצרים לא הספיק לתפוח? מי זאת משפחת גרמו? פרספקטיבה היסטורית מעניינת מזוית ראייה קצת שונה.

דיאטה ללא גלוטן – תימהוני או הכרחי?
מה זה כל המהומה על גלוטן? לחם ללא גלוטן, פסטה ללא גלוטן, עוגות ללא גלוטן …….

מהו גלוטן בכלל והאם זאת "מהומה רבה על כלום" כפי שאמר שייקספיר או האם אין עשן ללא אש?

אוכל מהונדס גנטית – חזון או אסון?
אם אתה אוכל לחם, פסטה, תירס, רטבים, ירקות, פירות, וכמעט כל סוג מזון היום, הסיכוי הוא שמזון זה מהונדס.

מה זה הנדסה גנטית? האם זה טוב לאנושות או לא?

להזמנת הרצאות וסדנאות עם אלי סיידל חייגו 03-7284154

לקריאת כתבה על אלי סיידל

רשימת סדנאות וקורסים

סדנאות למבוגרים
א. אפייה בשיטת הארטיזן
ב. לחמים שטוחים מכל העולם
ג. הטעם של פריז
ד. חלות למתחילים
ה. חלות למתקדמים
ו. לחמי בריאות
ז. מאפים בריאים

סדנאות לילדים/ימי הולדת/בר/בת מצוות
ח. סוד הדונאטס והסופגנייה
ט. קרואסונים ובורקס
י. בייגלס בייגלס בייגלס
יא. עוגיות למתחילים

קורסים
א. לחם ארטיזן
ב. Viennoiserie
ג. עוגות ופשטידות למתחילים
ד. עוגות ופשטידות למתקדמים
ה. עוגיות למתקדמים
ו. בניית תנורי אבן
ז. אופה ארטיזן מתלמד/שולייה

קידום אתרים לעסקים קידום אתרים לעסקים
השארת הודעה מהירה

לייעוץ ללא התחייבות מלא את הפרטים הבאים